در دنیای امروز، داشتن یک وب سایت برای هر کسب و کاری، صرف نظر از اندازه یا صنعت آن، ضروری است. چرا که اینترنت به بخش جدایی ناپذیری از زندگی روزمره مردم تبدیل شده است و اکثر افراد برای یافتن اطلاعات، محصولات و خدمات به صورت آنلاین جستجو میکنند
اگر کسب و کاری وب سایت نداشته باشد، به طور بالقوه مشتریان زیادی را از دست میدهد. اما این تنها دلیل نیاز به وب سایت نیست! با پرش مارکتینگ در ادامهی این مقاله همراه باشید تا شما را با 13 دلیل برای لزوم داشتن یک وب سایت آشنا کنیم.
چرا به وب سایت نیاز دارید؟ | دلایل ضرورت وبسابت برای کسب و کار
دلایل زیادی برای داشتن وب سایت وجود دارد. چه برای افراد و چه برای کسب و کارها. در اینجا چند مورد از مهم ترین مزایای داشتن وب سایت آورده شده است:
1. حضور آنلاین در دنیای دیجیتال
یک وب سایت به شما یا کسب و کارتان یک حضور آنلاین میدهد که 24 ساعت شبانه روز، 7 روز هفته در دسترس است. این بدان معناست که مردم در هر کجا که هستند میتوانند شما را پیدا کنند و در مورد شما اطلاعات کسب کنند.
اگر میخواهید کسبوکارتان را به سطح بعدی ببرید، داشتن طراحی سایت نوبت دهی آنلاین ضروری است. این مقاله به شما کمک میکند تا بهترین تصمیم را بگیرید.
2. داشتن اعتبار بیشتر در بین رقبا
داشتن یک وب سایت به شما یا کسب و کارتان اعتبار میبخشد. این نشان میدهد که شما حرفهای و قابل اعتماد هستید و به مشتریان خود اهمیت میدهید.
3. بازاریابی آنلاین و راحت تر
یک وب سایت ابزاری عالی برای بازاریابی خود یا کسب و کارتان است. میتوانید از آن برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود، به اشتراک گذاشتن محتوای ارزشمند و جذب مشتریان جدید استفاده کنید.
3. ارتباطات گسترده تر
یک وب سایت به شما امکان میدهد به راحتی با مشتریان، کارکنان و سایر ذینفعان خود ارتباط برقرار کنید. میتوانید از آن برای به اشتراک گذاشتن اخبار، رویدادها و اطلاعات مهم دیگر استفاده کنید.
4. خدمات رسانی بهتر به مشتری
یک وب سایت میتواند به شما کمک کند تاخدمات به مشتری خود را بهبود ببخشید. میتوانید از آن برای ارائه اطلاعات تماس، پاسخ به سوالات متداول و ارائه پشتیبانی آنلاین استفاده کنید.
5. فروش در محدوده های وسیع تر
اگر یک کسب و کار دارید، میتوانید از وب سایت خود برای فروش محصولات یا خدمات خود به صورت آنلاین استفاده کنید. این میتواند به شما کمک کند تا به مخاطبان گسترده تری دسترسی پیدا کنید و فروش خود را افزایش دهید.
6. جمع آوری اطلاعات بیشتر از مشتریان
میتوانید از وب سایت خود برای جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان خود مانند آدرس ایمیل و اطلاعات تماس آنها استفاده کنید. این اطلاعات را میتوان برای بازاریابی، تبلیغات یا اهداف دیگر استفاده کرد.
7. ایجاد جامعه ای مخصوص کسب و کار خودتان
با استفاده از مزایای داشتن وب سایت، شما میتوانید از وب سایت خود برای ایجاد یک جامعه در اطراف خود یا کسب و کارتان استفاده کنید. میتوانید از آن برای میزبانی انجمن ها، گروه های بحثی و سایر ابزارهای تعاملی استفاده کنید.
8. رهبری فکری در صنعت
شما میتوانید از وب سایت خود برای ایجاد رهبری فکری در صنعت خود استفاده کنید. میتوانید از آن برای به اشتراک گذاشتن دانش و تخصص خود، نوشتن در مورد موضوعات مرتبط با صنعت و ارائه نظرات خود در مورد رویدادهای جاری استفاده کنید.
9. جهانی شدن برند و کسب و کار شما
در دنیای امروز که همهی ما به شکلی پیچیده و عجیب و غریب به هم متصل شدیم، جهانی شدن برای بسیاری از کسب و کارها به یک ضرورت تبدیل شده است. در این میان، وب سایت ها ابزاری قدرتمند برای دسترسی به مخاطبان جهانی و افزایش فروش در بازارهای جدید هستند.
شما میتوانید با کمک وب سایت مخاطبان خود را در سراسر جهان گسترش دهید. وب سایت شما میتواند توسط هر کسی که به اینترنت دسترسی دارد مشاهده شود، صرف نظر از اینکه در کجا زندگی میکند و یا در چه ساعتی از شبانه روز قصد دارد به شما دسترسی پیدا کند.
شما میتوانید با داشتن یک وب سایت خودتان را به همه معرفی کنید و محصولاتتان را به سراسر جهان عرضه کنید.
این ویژگی حتی برای کسانی که محصولی ندارند هم مفید است! آنها میتوانند با معرفی خدمات خود به جهانیان، به صورت آنلاین و آفلاین به سازمانها و مردم سراسر جهان خدمات مفیدی ارائه دهند.
البته، جهانی شدن بدون چالش نیست. شما باید وب سایت خود را به زبان های مختلف ترجمه کنید، قوانین و مقررات مختلف را رعایت کنید و با عادات و ترجیحات مصرف کنندگان در بازارهای مختلف سازگار شوید. با این حال، مزایای جهانی شدن به طور قابل توجهی از چالشها بیشتر است.
10. کاهش هزینهها هم از مزایای داشتن وب سایت است
وب سایت ها میتوانند به روشهای مختلفی به شما در کاهش هزینههای کسب و کارتان کمک کنند. از کاهش هزینههای بازاریابی گرفته تا کاهش هزینههای خدمات مشتری، صرفه جویی در هزینههای پردازش سفارش و حتی کاهش هزینههای ارتباطات.
برای مثال، یک شرکت خرده فروشی آنلاین با استفاده از وب سایت خود برای ارائه خدمات مشتری 24/7، توانست هزینه های خدمات مشتری خود را 50٪ کاهش دهد.
پس اگر بگوییم که از جمله مزایای داشتن وب سایت برای کسب و کارها، کاهش 50 درصدی هزینه ها است، اغراق نکردیم!
سایت ندارید؟ نگران نباشید. ما کمکتان میکنیم!
11. عدم وجود محدودیت زمانی و مکانی
داشتن یک مغازه، حتی اگر در شلوغترین نقطهی شهر هم که باشد، هم محدودیت زمانی دارد هم محدودیت مکانی!
محدودیت زمانی از آن نظر است که فرد نمیتواند 24 ساعته و هر 7 روز هفته مغازهی خود را باز نگه دارد و طبیعتا مجبور است که برای ساعاتی در طول روز، مغازه را تعطیل کند!
محدودیت مکانی هم از آن نظر است که حتی اگر در پرترددترین نقطهی شهر هم باشید، تعداد محدودی بازدیدکننده خواهید داشت و این میزان از (نهایتا) چند صد نفر در طول روز بیشتر نخواهد شد!
اما یک وب سایت، در تمام ساعات روز در دسترس خواهد بود. یعنی مشتریان شما میتوانند در هر زمان و از هر مکانی به اطلاعات و محصولات شما دسترسی داشته باشند. این امر برای کسب و کارهایی که در ساعات غیراداری یا در مناطق مختلف زمانی فعالیت میکنند بسیار مفید است.
12. افزایش اعتماد مخاطب
در دنیای دیجیتال امروز، اعتماد ارزشمندترین دارایی یک کسب و کار است. مشتریان به احتمال زیاد با کسب و کارهایی که به آنها اعتماد دارند معامله میکنند و به شدت هم آنها وفادار میمانند.
وبسایت ها میتوانند ابزاری قدرتمند برای ایجاد اعتماد با مخاطبان و تقویت روابط با مشتریان باشند. داشتن یک وب سایت حرفه ای به مشتریان بالقوه نشان میدهد که شما یک کسب و کار مشروع و معتبر هستید.
در اینجا چند دلیل وجود دارد که چرا افزایش اعتماد مخاطب یک مزیت پنهان وب سایت برای کسب و کارها است:
ارائه اطلاعات معتبر: وب سایت شما میتواند به عنوان منبعی از اطلاعات معتبر در مورد کسب و کار، محصولات و خدمات شما عمل کند. این موضوع میتواند به ایجاد اعتماد با مخاطبان شما و متقاعد کردن آنها به اینکه شما یک شرکت معتبر و قابل اعتماد هستید کمک کند.
شفافیت را نشان دهید: وبسایت شما میتواند به شما کمک کند تا شفاف تر باشید و اطلاعات مهمی را در اختیار مشتریان خود قرار دهید، مانند اطلاعات تماس، خط مشی حریم خصوصی و شرایط خدمات. در نتیجه این موضوع به ایجاد اعتماد با مشتریان شما و نشان دادن اینکه شما متعهد به انجام کار درست هستید کمک میکند.
13. حفظ مشتریان قدیمی هم آخرین مورد از مزایای داشتن وب سایت است.
همه میدانند که حفظ مشتری های قدیمی از جذب مشتریِ جدید با ارزش تر است. چون مشتریِ قدیمی قبلا یک بار به این برند اعتماد کرده، و نیاز به جلب اعتماد مجدد ندارد. پس شاید فرایند فروش محصول یا ارائه خدمت به او ساده تر باشد.
حالا فرض کنید یک مشتری دارید که یک بار گذری از محصولات فروشگاه فیزیکی شما خرید کرده. اما چون ساکن شهر دیگری است، احتمال اینکه مجددا وارد سایت شما شود و از شما محصول تهیه کند، خیلی کم است.
اما اگر شما روی یک کارت ویزیت، آدرس سایتتان را چاپ کنید، یا آدرس سایت را روی پلاستیک ها یا بگ های بسته بندی قرار دهید چه اتفاقی میافتد؟
مشتری شما هر وقت که دوست داشته باشد میتواند وارد سایتتان شود و به صورت آنلاین از هر کجایی که هست، محصول شما را نه تنها برای خود، بلکه برای دوست و فامیل و آشنا هم سفارش دهد!
با پرش مارکتینگ از مزایای داشتن وب سایت بهرهمند شوید
شما میتوانید با کمک متخصصان تیم پرش مارکتینگ از مزایای یک وبسایت بهرهمند شوید. چون ما با توجه به کسب و کار شما برایتان یک وب سایت کارآمد و تخصصی طراحی و به شما در دستیابی به اهدافتان کمک میکنیم.
پرش مارکتینگ خدمات جامعی را در زمینه طراحی وب سایت، سئو، بازاریابی محتوا و تبلیغات آنلاین به شما ارائه میدهد. ما با شما همکاری میکنیم، نیازها و خواستههایتان را درک میکنیم و یک وب سایت متناسب با نیازهایتان ایجاد کنیم تا شما نیز از فواید داشتن سایت بهرهمند شوید.
از خدمات طراحی سایت شرکتی گرفته تا طراحی سایت فروشگاهی و حتی طراحی سایت شخصی، ما همه مدل سایتی طراحی کردیم و میتوانیم برای شما هم این طراجی را انجام دهیم.ش
پس همین امروز با ما تماس بگیرید و ببینید که چگونه میتوانیم به شما در ایجاد یک وب سایت قدرتمند که به شما در رسیدن به اهدافتان کمک میکند، یاری برسانیم.
به مشاوره نیاز دارید؟
اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.
مزایای داشتن وب سایت برای کسب و کار
همانطور که در بالا توضیح دادیم، یکی از بهترین راهکارهای اتصال کسب و کار به دنیای دیجیتال، داشتن یک وب سایت است. وب سایت مزایای بسیار زیادی را برای دارندگان خود فراهم میکند که ما سعی کردیم در این مطلب، 13 مورد از مزایای داشتن وبسایت را در کنار شما بررسی کنیم.
یادتان باشد که مزایای داشتن وبسایت، سال هاست که نقل محافل مدیریت و خصوصا مباحث تجارت الکترونیک است. درست همانطور که در مقاله ای معروف از مجله forbes هم به این موضوع اشاره شده. برای کسب اطلاعات بیشتر، رجوع کنید به مقاله Why Every Business Needs A Website.
جمع بندی نهایی
اگر به دنبال راههایی برای رشد کسب و کار خود هستید، ایجاد وب سایت، یک سرمایه گذاری هوشمندانه محسوب میشود. اما این تازه اول داستان است! زیرا وب سایت، اولین قدم از اتصال کسب و کار شما به دنیای دیجیتال است.
سوالات متداول در خصوص مزایای داشتن وب سایت
چه نوع وب سایتی برای کسب و کار من مناسب است؟
نوع وب سایتی که برای کسب و کار شما مناسب است به عوامل مختلفی از جمله نوع کسب و کار، مخاطبان هدف و بودجه شما بستگی دارد.
چگونه میتوانم مطمئن شوم که وب سایت من در موتورهای جستجو رتبه خوبی دارد؟
سئو (بهینه سازی موتور جستجو) فرآیندی است که به شما کمک میکند تا وب سایت خود را برای رتبه بندی بالاتر در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو بهینه کنید.